Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και στην Άμπερ Χέρντ συνεχίζεται και όπως έχει γίνει φανερό, η δίκη βιντεοσκοπείται πράγμα που σημαίνει πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολλά από τα στιγμιότυπα της διαδικασίας.

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται η κατάθεση του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος με τους συνηγόρους του και τους δικηγόρους της άλλης πλευράς κάνουν ανασκόπηση των περιστατικών που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ακροάσεων η Άμπερ Χέρντ παρουσιάζεται ως το θύμα, έχοντας μία μόνιμη στενοχωρημένη έκφραση, ούσα ένα βήμα πριν ξεσπάσει σε δάκρυα. Και όμως για κλάσματα του δευτερολέπτου η ηθοποιός φαίνεται να ξεχνά τις κάμερες και να δείχνει τα πραγματικά της συναισθήματα, όπως απέδειξε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. 

Μετά το πλάνο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες της δικαστικής αίθουσας, οι χρήστες των social media, θεώρησαν ότι η στενοχωρημένη κακοποιημένη σύζυγος είναι άλλος ένας ρόλος για την Χερντ.

Στο συγκεκριμένο πλάνο, η ηθοποιός, ενώ μιλάει με τη δικηγόρο της φαίνεται να γελάει για κλάσματα του δευτερολέπτου και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια έκφραση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δικαστήριο άκουσε την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μετά το διαζύγιο στην οποία τον αμφισβήτησε για τους ισχυρισμούς του ότι τον είχε χτυπήσει.

Η Χερντ είπε: «Πες στον κόσμο ότι εγώ, ο Τζόνι Ντεπ, ένας άντρας, είμαι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και δες πόσοι άνθρωποι σε πιστεύουν ή παίρνουν το μέρος σου». Το δικαστήριο έχει ακούσει προηγουμένως την ανησυχητική ηχογράφηση του περιστατικού στην οποία ο Ντεπ λέει επανειλημμένα στη Χερντ να τον χαρακώσει, λέγοντας με χαμηλή φωνή: «Με μισείς».

Ερωτηθείς από έναν από τους δικηγόρους του για τη συνάντηση στο Σαν Φρανσίσκο, ο Ντεπ είπε ότι «δεν πήγε ιδιαίτερα καλά». Είπε: «Ήμουν αρκετά μπερδεμένος που με είχαν καλέσει σε εκείνη τη στιγμή, αφού όλες οι ειδήσεις αφορούσαν το γεγονός ότι δήθεν είχα κάνει όλα αυτά τα φρικτά πράγματα. Συναντήθηκα μαζί της με την ελπίδα ότι θα ανακαλέσει τα ψέματά της, με τα οποία ο κόσμος είχε πλέον ταϊστεί. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμη να το κάνει αυτό. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν εκεί. Μου είχαν πάρει τα πάντα. Τα παιδιά μου δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από το γεγονός ότι όλα αυτά είχαν συμβεί».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ