Όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία 24ωρα ο Τζόνι Nτεπ βγαίνει με την Τζόελ Ριτς μια δικηγόρο που τον εκπροσώπησε στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον της εφημερίδας The Sun.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ προφανώς δεν ενοχλείται και θέλει απλώς να προχωρήσει. Η αγωγή δυσφήμισης που κέρδισε ο Ντεπ άφησε την ηθοποιό συντετριμμένη, ειδικά λόγω του τεράστιου προστίμου που πρέπει να του πληρώσει: 10 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι γνωστό ότι η Χερντ προσπαθεί να βρει αυτά τα χρήματα που δεν έχει άμεσα διαθέσιμα. Έχει ήδη πουλήσει αρκετά ακίνητα για να προσπαθήσει να συγκεντρώσει το σύνολο που χρειάζεται για το πρόστιμο.

Γι’ αυτό και τώρα, επικεντρωμένη στον εαυτό της και στα οικονομικά της, δεν την ενδιαφέρει και πολύ τι κάνει ο πρώην σύζυγός της με τη ζωή του. Άτομο από το περιβάλλον της δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι προτιμά να εστιάζει στη δική της ζωή και να αφήνει τους άλλους στην άκρη.

«Η Άμπερ δεν δίνει σημασία στο τι κάνει ο Τζόνι ή στο τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Δεν τη νοιάζει με ποια βγαίνει, απλά θέλει να συνεχίσει τη ζωή της», είπε η πηγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ