Δυο μοναδικές Πανσελήνους έκρυβε ο φετινός Αύγουστος. Χθες, την πρώτη μέρα του Αυγούστου είδαμε την πρώτη Πανσέληνο, γνωστή και ως το «φεγγάρι του οξύρρυγχου», ενώ στα τέλη του μήνα θα δούμε και τη δεύτερη Πανσέληνο, το «μπλε φεγγάρι».

Και όπως ήταν φυσικό το αυγουστιάτικο φεγγάρι αποτέλεσε πόλο έλξης και πολλές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που μας έδειξαν πώς πέρασαν τη χθεσινή βραδιά τους.

Κατερίνα Καινούργιου

Πλάι στη θάλασσα με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι πέρασε τη χθεσινή Πανσέληνο η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά με τη «Super Κατερίνα» στον Alpha, απολαμβάνει τις καλοκαιρινέες διακοπές της και ξεκουράζεται παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάρα Ζαχαρέα

Στην Πάρο κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της, Υοδωρή Ρουσόπουλο. Η άνκοργούμαν του κεντρικού δελτίου του Star δημοσίευσε στο Instagram Story της μια φωτογραφία από τη χθεσινή εντυπωσιακή Πανσέληνο.

Έμη Λιβανίου

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Έμη Λιβανίου. Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το «φεγγάρι του οξύρρυχου» που αντικατοπτρίζεται στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Τατιάνα Στεφανίδου

Τις διακοπές με το σκάφος τους ξεκίνησαν από το Ιόνιο Πέλαγος ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του TLive στον Alpha δημοσίευσε στο Instagram της ένα video από την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, που ήταν φωτεινή σαν τον ήλιο.

Τόνια Σωτηροπούλου

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και απόλαυσε από εκεί την αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Δανάη Μπάρκα

Μια ρομαντική ανάρτηση για τη χθεσινή Πανσέληνο έκανε και η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του Mega έγραψε: «Το γύρω φως ως θαν τη διαπερνά, η καρδιά μου βαρύ μαργαριτάρι. Και θα γελώ και θεν να κλαίω… Και να, να το το φεσσάρι!»

Διαβάστε επίσης:

Μαρί Σαντάλ: Η ρομαντική φωτογραφία κάτω από το φως της Πανσελήνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ