Τα ζώα είναι ένα απ’ τα μεγάλα δώρα που μας έχει κάνει η φύση. Είναι οι καλύτεροι μας φίλοι, τετράποδα και όχι μόνο.

Οι celebrities δείχνουν συχνά-πυκνά την αγάπη τους στα κατοικίδια τους στα social media και πολλές φορές μάλιστα ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τον κόσμο.

Μερικοί από αυτούς έχουν ένα ή περισσότερα κατοικίδια και δεν παραλείπουν να γεμίζουν το timeline των social media με φωτογραφίες των μικρών (η μεγάλων) τετράποδων φίλων τους.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν δίστασαν να τους φτιάξουν και δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Γνωρίστε τους τετράποδους φίλους των celebrities:

Η Σίσσυ Χρηστίδου θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς της την όμορφη Τζίντζερ. Ένα χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας poodle.

Προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έχει και ο σκύλος της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σκυλάκι της. Πρόκειται για ένα γαλλικό bulldog που ακούει στο όνομα Μπαλού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πάντα στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Κούπερ. Τον έχει πάντα και παντού μαζί, στην εκπομπή, το ραδιόφωνο, τις διακοπές. Ο Κούπερ κάνει τη δική του αρχή, αφού απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Baxi the cat είναι ο γάτος της Άννας Μαρίας Βέλλη και έχει χτίσει το δικό του κοινό με 8 χιλιάδες ακόλουθους στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γάτος της Μαίρης Συνατσάκη ακούει στο όνομα Τίμος και έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Τίμος είναι στην ζωή της Μαίρης από το 2014 και όλοι fans της Συνατσάκη τον λατρεύουν.

Τον λένε Γιάννη και είναι Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Ο απίθανος σκύλος της Σμαράγδας Καρύδη έχει ξετρελάνει το διαδικτυακό κοινό. H ηθοποιός του άνοιξε προφίλ στο Instagram και του γράφει τις πιο έξυπνες λεζάντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ