Λίγο πριν από την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου το okmag βρήκε και σας παρουσιάζει παιδικές φωτογραφίες των εκπροσώπων της showbiz που ντύθηκαν στην παιδική τους ηλικία με την παραδοσιακή στολή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως έκλεβε από μικρός την παράσταση. Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε, στο Δημοτικό σχολείο του Κορυδαλλού, να είναι ντυμένος τσολιάς και έτοιμος να πει το ποίημα του για να τιμήσει τους ήρωες του 1821.

H Μαριέττα Χρουσαλά, ντυμένη με την παραδοσιακή στολή, στο σπίτι της στο Xαιδάρι. Οι γονείς της, δάσκαλοι στο επάγγελμα, τιμούσαν με ευλάβεια αυτοί τη μέρα. Τόσο εκείνη όσο και ο αδερφός της, Θανάσης έλεγαν τα ποιήματα τους στις σχολικές γιορτές ενώ συμμετείχαν και στην μαθητική παρέλαση.

H Μπέττυ Μαγγίρα με την στολή που είχε ράψει στα μέτρα της η μαμά της για να πει το ποίημά της στη γιορτή του σχολείου για την 25η Μαρτίου. «Χρόνια πολλά! Υπομονή και κουράγιο σε όλους! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Και γυαλί και μουστάκι; Ε πόσα να αντέξω πχια;» έχει γράψει κάτω από την φωτογραφία της η παρουσιάστρια του Open.

O Γιάννης Βαρδής ντυμένος με την παραδοσιακή φορεσιά, λίγο πριν από την σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό γεμάτος περηφάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ