Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών παρέθεσε το ετήσιο γεύμα των υποψηφίων τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, τιμώντας κάθε χρόνο την ομάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών για τη δουλειά τους στα επερχόμενα Όσκαρ στις 10 Μαρτίου.

Με «άρωμα» Ελλάδας τα φετινά Όσκαρ

Παρών ήταν και ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος που διεκδικεί 11 Όσκαρ για το Poor Things. Η ταινία που ξεπέρασε και τις πιο τρελές προσδοκίες και τα πιο αισιόδοξα προγνωστικά διεκδικεί τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Μοντάζ (για τον Γιώργο Μαυροψαρίδη), Φωτογραφίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου (Εμα Στόουν), Β’ Ανδρικού (Μαρκ Ράφαλο), Σκηνογραφίας, Ενδυματολογίας, Μουσικής, Κομμώσεων & Μακιγιάζ.

Θυμίζουμε πως οι φετινοί υποψήφιοι για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού είναι οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Κόλμαν Ντομίνγκο, Πολ Τζιαμάτι, Κίλιαν Μέρφι και Τζέφρι Ράιτ.

Στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού περιλαμβάνονται οι Ανέτ Μπένινγκ, Λίλι Γκλάντστοουν, Σάντρα Χούλερ, ΚάρεΙ Μάλιγκαν και Έμα Στόουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λάνθιμος: Με την Έμα Στόουν και τον Μαρκ Ράφαλο στα Directors Guild Of America Awards

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ