Η Τζιλ Μπάιντεν συνεχίζει την επίσκεψή της στη Γαλλία. Η σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν βρέθηκε την Τετάρτη στο Μον-Σαιν-Μισέλ, μια μικρή νησίδα στις ακτές της Νορμανδίας.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν επισκέφτηκαν το Le Mont-Saint-Michel, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς στη βορειοδυτική Γαλλία, για να τονίσουν τη σημασία της διατήρησης των τοποθεσιών πολιτιστικής κληρονομιάς σε όλο τον κόσμο. Η Τζιλ Μπάιντεν έκανε την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία από τότε που ο σύζυγός της έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, για να σηματοδοτήσει την επανένταξη των ΗΠΑ στην UNESCO.

Το chic look τους

Οι δύο κυρίες μάλιστα επέλεξαν σύνολα σε παστέλ και κομψούς τόνους για την εμφάνισή τους. Πιο συγκριμένα, η Μπριζίτ Μακρόν πόνταρε σε ένα total white look με πουκάμισο και κοστούμι σε κλασική γραμμή.

Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα κοστούμι σε baby blue τόνους, Το ταίριαξε με πουκάμισο στην ίδια απόχρωση αλλά και χρυσά κοσμήματα.

Mαζί τους ήταν και η κόρη του προεδρικού ζευγαριού των ΗΠΑ, Άσλεϊ Μπάιντεν. Η ίδια επέλεξε ένα απλό σετ για το look της με λευκό cropped πουκάμισο και εφαρμοστό παντελόνι,

Διαβάστε επίσης:

Μπριζίτ Μακρόν: Υποδέχθηκε την Τζιλ Μπάιντεν στα Ηλύσια Πεδία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ