Σε θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο 54χρονος Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με το in.gr ο Ραϊόλα ήταν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πριν από δυο μέρες, η είδηση του θανάτου του είχε πλημυρίσει το χώρο του διαδικτύου, κάτι που αποδείχθηκε fake news. Ωστόσο, μετά και την πολύμηνη νοσηλεία του στην εντατική, δεν τα κατάφερε, φεύγοντας τελικά από τη ζωή.

Το συγκινητικό του αντίο έγραψε και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Μεγάλε μου φίλε Μίνο θα λείψεις πραγματικά. Θα θυμάμαι πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί, το λαμπρό μυαλό σου, τις υπέροχες συζητήσεις μας και τις αμοιβαίες αξίες της φιλίας και των αρχών στη ζωή μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και κατάφερε να γίνει ένας από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Από τα χέρια του πέρασαν οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ