Στα 16 της χρόνια η Αρετή Κοσμίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το The Voice, όπου διέγραψε μια μεγάλη πορεία με την ιδιαίτερη φωνή της καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό. Από τότε εξέφραζε την επιθυμία της να ταξιδέψει στο εξωτερικό, κάτι που υλοποίησε πολύ πολύ σύντομα δείχνοντας πως δεν φοβάται να ζήσει στη ζωή της.

Στα 18 της χρόνια η Αρετή Κοσμίδου έφυγε από την Ελλάδα και πλέον ζει εδώ και 7 χρόνια στην Αγγλία, όπου πρωτομετακόμισε για να σπουδάσει μουσική. «Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνεις κάτι extreme, τώρα νομίζω δεν θα το έκανα». Πριν από λίγο καιρό έγινε πρώτη φορά μητέρα. Η Αρετή Κοσμίδου τον Φεβρουάριο απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. «Μας έχει αλλάξει τα πάντα. Τη ζωή μας», λέει η τραγουδίστρια. Με τον σύντροφό της τους έφερε κοντά η μουσική. «Ξεκίνησα να ηχογραφώ και ήρθε σαν δάσκαλος στο στούντιό μου. Είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος, αλλά έχει αρκετή εμπειρία στον μουσικό χώρο. Παίζει πάρα πολύ με τη μικρή και έχουν ιδιαίτερο δεσμό, τον οποίο δεν τον έχει μαζί μου, τον έχει με τον μπαμπά της διαφορετικά.

«Μπορείς να συνδυάσεις καριέρα και μητρότητα. Το παιδί δεν είναι κάτι που θα σε σταματήσει από τα όνειρά σου, είναι δώρο Θεού». Ο πρώτος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της όπως λέει ήταν ο πατέρας της γιατί έχουν πιο φιλική σχέση. «Νομίζω ότι χάρηκαν», είπε για τους γονείς της.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Αρετή Κοσμίδου ηχογράφησε και τον καινούργιο δίσκο της The Child, με το καλλιτεχνικό της όνομα Aretha.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ