Ένα γλυκύτατο κορίτσι κρατάνε στην αγκαλιά τους ο Άνταμ Κοντοβάς με τη σύζυγό του  Άντζελα Μαριδάκη. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Σαντορίνη τον περασμένο Αύγουστο, υποδέχθηκε την κόρη του το μεσημέρι της Πέμπτης σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Μαρούσι. Η ζωή τους πλέον έχει αλλάξει με τους δυο τους να δηλώνουν πια γονείς.

Ο αγαπημένος σεφ του reality μαγειρικής του ΑΝΤ1, Game of Chefs, Άνταμ Κοντοβάς δεν αμέλησε να ανεβάσει post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη του. Η τρυφερή του αφιέρωση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με τον Άνταμ Κοντοβά να γράφει: «Μικρή τώρα κράτα γερά και πάμε!!!». Ο σεφ μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του γράφοντας: «@angelamaridaki σε θαυμάζω!».

Από την πλευρά της φωτογραφία ανέβασε και η μητέρα με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία. Η Άντζελα Μαριδάκη μάλιστα σημειώνει στα social media, «καλώς ήρθες στον κόσμο baby A! 🐣 Η μικρή Α ήρθε μαζί μας νωρίτερα σήμερα στις 15.30 μετά από έξι ένδοξα σπρωξίματα! Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που την παραδώσαμε στον κόσμο και τώρα είμαστε επίσημα μια τριμελής οικογένεια με τρία A… Μπαμπά Άνταμ, σε αγαπώ πολύ».

Αν και ο Άνταμ Κοντοβάς με την Άντζελα Μαριδάκη δεν θέλησαν να αποκαλύψουν ακόμη το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, μας δίνουν την είδηση πως το όνομά της θα ξεκινά επίσης από το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου.