Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Άννα Πρέλεβιτς, σβήνοντας χθες 32 κεράκια στην τούρτα της. Η όμορφη μελαχρινή βρέθηκε εκτός σπιτιού παρέα με την οικογένειά της, καλούς της φίλους, αλλά και τον σύντροφό της Νικήτα Νομικό. Λίγο πριν φυσήξει τα κεράκια στην τούρτα της οι παρευρισκόμενοι της τραγούδησαν το γενέθλιο τραγούδι κι εκείνη έκανε την καθιερωμένη ετήσια ευχή. Στο πλευρό της ο Νικήτας Νομικός, ήταν εκείνος που της έδωσε στη συνέχεια το πρώτο τρυφερό φιλί για να της ευχηθεί. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Άννα Πρέλεβιτς εκτός από την αδελφή της Τέα, διακρίνεται με μια άκρως τρυφερή στιγμή της στην αγκαλιά του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Τις άγιες ημέρες του Πάσχα το ζευγάρι της πέρασε στο όμορφο νησί της Πάρου. «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το Πάσχα ξανά ένιωσα για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, τις όμορφες, χαρούμενες, «καθημερινές» στιγμές pro-covid εποχής.. and it feels so good», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά της από το νησί η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι περίπου έναν χρόνο μαζί και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. «Χαίρομαι γιατί τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που μόνο άγαλμα δε μου έχει σηκώσει στο σπίτι που είμαι έτσι όπως είμαι. Είναι πρώτη φορά που ανεβάζω με τον σύντροφό μου και πιο προσωπικές στιγμές και χαίρομαι πάρα πολύ. Βρήκα το άλλο μου ολόκληρο πιστεύω. Γιατί είναι ολόκληρος ο Νικήτας, δεν έχει ανάγκη από άλλο μισό. Είμαστε μαζί έναν χρόνο και κάτι. Με την αδερφή του, την Δούκισσα γνωριζόμασταν και από πριν αλλά τώρα γνωριστήκαμε καλύτερα», είχε εκμυστηρευτεί για εκείνον η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον έρωτά του και ζει την κάθε του στιγμή. Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα τους συνάντησε στη Βουλιαγμένη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απόλαυσαν τον καφέ τους και ανάμεσά τους δεν έλειψαν τα τρυφερά φιλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ