Ενάμισι χρόνο μετράει η σχέση της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό και το ζευγάρι έκανε πρόσφατα γνωστό πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Ιούνιο ενώ οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι με εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Η Άννα Πρέλεβιτς δήλωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2023. Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν θέλω μεγάλο γάμο. Θα ήθελα να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ιδανικά θα ήθελα μέχρι 50 άτομα, ο Νικήτας θέλει παραπάνω», τόνισε σε παλαιότερες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και τη ρώτησαν για τις προετοιμασίες του γάμου

Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως τα πλάνα τους έχουν αλλάξει λίγο και φταίει η ίδια γι’αυτό: «Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά άλλαξαν λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δεν βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον… Όταν είναι να γίνει, θα γίνει.

Τη στιγμή που μου έκανε πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Ήξερα όμως ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δεν θα είναι ένα. Για τα δικά μου γούστα είναι λίγο too much αυτό σαν κόνσεπτ αλλά όταν τα κοιτούσα μου άρεσαν και τα δυο νυφικά. Κάπως έτσι είπα ”βρε δεν τα φοράω και τα δύο”. Ο Νικήτας μου είπε ”δείξε μου τι έχεις βρει” και εγώ του είπα ότι δεν θέλω. Θα το δει εκείνη την ημέρα».

Μεταξύ άλλων η Άννα Πρέλεβιτς, σε παλαιότερες δηλώσεις της, αποκάλυψε τους κουμπάρους. Η ίδια δήλωσε πως από την πλευρά της θα είναι κουμπάρα η αδερφή της Τέα Πρέλεβιτς και από την πλευρά του Νικήτα Νομικού ένας πολύ καλός του φίλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ