Διάθεση για κουβέντα με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου. Το νεαρό μοντέλο και youtuber για περίπου τρεις μήνες είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο ριάλιτι μόδας, αν και δεν να φτάσει στον μεγάλο τελικό το 2018. Η ίδια εκτός από δουλειές στο μόντελινγκ ασχολείται με το Youtube. «Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ χρόνο, πολύ προσπάθεια», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της προσθέτοντας ότι: «Το Instagram είναι μέρος της δουλειάς μου».

Μέσα από τα τελευταία Instagram stories της η όμορφη μελαχρινή αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη ποζάροντας αγκαλιά με το αγόρι της, ο οποίος ακούει στο όνομα Βασίλης και είναι Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Βελτιστοποίησης Παραγωγής σε γνωστή εταιρεία.

Η πρώην παίκτρια του GNTΜ στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Instagram/v_chatzidimpas

Η Άννα Αμανατίδου τον περασμένο Αύγουστο δήλωνε single, όμως φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα, βιώνοντας μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. «Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», έλεγε στην εφημερίδα Secret.

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη, η πρώην παίκτρια του GNTM είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά τη βία που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της. «Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά», είχε αναφέρει η Άννα Αμανατίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ