Η τηλεοπτική πραγματικότητα των τελευταίων μηνών ήταν δύσκολη για όλους με την επικαιρότητα και ειδικά για τις ενημερωτικές εκπομπές. Το «Φως στο τούνελ», που διακρίνεται για τη βαθιά έρευνα που κάνει, κλήθηκε να διαχειριστεί μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις των τελευταίων ετών: τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της συνέβαλαν στη λύση αυτού του γρίφου με τις μαρτυρίες και τα ρεπορτάζ τους.

Πλέον, η ερευνητική εκπομπή του Mega κάνει μια μικρή παύση για ανασυγκρότηση δυνάμεων. «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram δείχνοντας την προσωπική εμπλοκή της δημοσιογράφου στην έρευνα της εκπομπής. Φαίνεται πως άκουσε τη συμβουλή του 35χρονου σκηνοθέτη και για αυτό θα την δούμε να επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας με το «Φως στο τούνελ» στις 6 Μαΐου.

Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές μέσα από ένα κείμενο στο site της στέλνοντας μάλιστα το δικό της μήνυμα.

Ολόκληρο το κείμενο που έγραψε η δημοσιογράφος στο site της:

Φίλοι μου,

Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.

Παιδιά ματώνουν και «σβήνουν» όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.

Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση.

Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.

Φίλοι μου… Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση.

Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.

Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες!

Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς…

Με την αγάπη μου,

Αγγελική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ