Την κόρη τους υποδέχθηκαν με χαρά ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η σύζυγός του, Ντενίζ Σεβέρο. Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον 2,5 χρόνων Ντοντίνια υποδέχθηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειάς του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ντενίζ Σεβέρο μάλιστα δεν είχε κρύψει πως περίμενε με λαχτάρα να γνωρίσει την κόρη της.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η κόρη τους γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 2023. «Γεννήθηκε η Τζούλια μας 18/4/2023», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντενίζ Σεβέρο για την κόρη της και δημοσίευσε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ντόντα και το μωρό τους.

Το ζευγάρι είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει άμεσα παιδιά. Ο μικρός Ντοντίνια, που πήρε το όνομά του από τον παππού και τον μπαμπά του (είναι συνδυασμός των ονομάτων τους) δεν είναι το μόνο παιδί που έχει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Είναι πατέρας και μιας κόρης, της Βίβιαν. Και τώρα ο Ντόντα έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Λίγο πριν από τον ερχομό της Τζούλια, το ζευγάρι είχε κάνει ένα εντυπωσιακό baby shower. Εκεί είχαν ποζάρει οικογενειακώς ο Ντόντα Μπιράντα, η έγκυος Ντενίζ Σεβέρο, ο Ντοντίνια και η Βίβιαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ