Μια συνέντευξη έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής. Ο επιτυχημένος ποινικολόγος εξήγησε πόσο πολύ αισθάνεται την απουσία της Ζωής Λάσκαρη, μιλώντας για το κενό που δεν καλύπτεται με τίποτα. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε: «Το γεγονός ότι συμβιώσαμε 41 χρόνια δείχνει ότι και οι όποιες αταξίες συγχωρέθηκαν».

«Την πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί γιατί δεν ήθελε έναν δεύτερο γάμο εύκολα. Τελικά όμως ήταν κάτι το οποίο χάρηκε που αποφάσισε να κάνει. Έφυγε πολύ ξαφνικά και ενώ ετοίμαζε ένα καινούργιο έργο, όπως η ίδια ήθελε. Έλεγε πάντοτε πως ήθελε να φύγει στον ύπνο της χωρίς να υποφέρει, μόνο που αυτό έγινε λίγο νωρίς» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Όσο για την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της σε Αίθρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε πως εκείνος συνεχίζει να τη φωνάζει Μαρία Ελένη Ζωή. Έτσι τη βάφτισαν πρόσθεσε. Μάλιστα εξήγησε πως η Μαρία Ελένη βαφτίστηκε όταν το κορίτσι ήταν 7 ετών, γιατί όπως τόνισε ο ίδιος, ήθελαν να θυμάται εκείνη τη σημαντική στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Αίθρα Λυκουρέζου: «Ο πατέρας μου όταν ήμουν 25 έμαθε ότι έκανα χρήση ναρκωτικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ