Τον Αλμπέρτο Μποτία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στην Αθήνα. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πόλη για δουλειές. Ο ίδιος φωτογραφήθηκε μαζί με έναν φίλο. Η Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν μαζί τους.

Mα αθλητικό total black look και λευκά sneakers ο ίδιος έδειχνε χαλαρός. Να σημειώσουμε πως την Κυριακή κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Vogue με εξώφυλλο τη σύντροφό του, Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέντευξή της μάλιστα, η έγκυος τραγουδίστρια μάλιστα μιλάει με τεράστια αγάπη για τον αγέννητο γιο της: «Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ