Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά με την κοπέλα του Νουρ Αλφαλά και έσπασε τη σιωπή του, κάνοντας κάποιες δηλώσεις.

Έχει αναφερθεί ότι ο 82χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 29χρονη φίλη του δεν έχουν σχέση αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος στον όγδοο μήνα.

Λοιπόν, ανυπομονεί ο Αλ να γίνει ξανά πατέρας;

«Είναι πολύ ξεχωριστό», είπε ο Αλ σε μια απάντηση σε έναν φωτογράφο που ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένος που καλωσορίζει ένα άλλο παιδί στον κόσμο. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, ο Αλ πρόσθεσε: «Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό που έρχεται αυτή τη στιγμή».

Ο ηθοποιός είπε στον φωτογράφο ότι δεν ξέρει ακόμη αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη Νουρ Αλφαλά

-Φαίνεται να αγαπά τους ηλικιωμένους άντρες καθώς προηγουμένως είχε σχέση με τον Μικ Τζάγκερ, 79 ετών, για ένα χρόνο από το 2017 έως το 2018.

-Η Νουρ είχε επίσης σχέση με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Νίκολας Μπέργκρουεν, 61 ετών, μετά τη σχέση της με τον Μικ.

-Αν και η σχέση αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, πιστεύεται ότι είναι μαζί από το 2020 περίπου. Μια πηγή είπε στο Page Six: «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα».

-Η Νουρ έχει πτυχίο από τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC και μεταπτυχιακό στην παραγωγή ταινιών και τηλεόρασης από το UCLA.

-Η Noor προηγουμένως ήταν αντιπρόεδρος της Lynda Obst Productions και τώρα έχει μια συμφωνία παραγωγής pod με την Imagine Entertainment. Έχει επίσης εργαστεί για τον σκηνοθέτη Μπένετ Μίλλερ, την Plan B Entertainment του Μπραντ Πιτ και το πρακτορείο ICM Partners.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ