Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε στις κάμερες των εκπομπών η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Είμαι πάρα πολύ καλά γιατί υιοθετώ μια νέα καριέρα. Είμαι πλέον επισήμως καλεσμένη εκπομπών. Έχω περάσει τέλεια. Δεν έχω ακουστικό στο αυτί, οπότε δεν έχω κανένα άγχος και νομίζω ότι μία με δύο φορές την εβδομάδα θα πηγαίνω στις εκπομπές να διασκεδάζω και να περνάω όμορφα», δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείσα για την επόμενη χρονιά και αν πρόκειται να τη δούμε σε κάποια παραγωγή της Barking Well, η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι, αλλά στάθηκε στις άριστες σχέσεις που διατηρεί τόσο με την εταιρεία, όσο και με τον CEO Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ήταν δίπλα της σε στιγμές που χρειαζόταν.

«Φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα, όλα είναι πιθανά. Άλλωστε, η Barking Well είναι μια εταιρεία με την οποία διατηρώ άριστες σχέσεις. Και προσωπικά ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που όταν βρέθηκα εκτός τηλεόρασης μιλήσαμε πολύ τρυφερά και ανθρώπινα και ήταν πάντα δίπλα μου», δήλωσε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μου λείπει αφόρητα ο πατέρας μου και δεν έχω προλάβει να τον πενθήσω έτσι όπως ζω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ