Η ταινία “Blonde” είναι, επιτέλους, διαθέσιμη στο Netflix και τμήμα ομορφιάς του ok!mag δεν μπορούμε να μην εξυμνήσουμε την ομορφιά της Άνα ντε Αρμάς. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους κριτικούς κινηματογράφου. Μάλιστα, στα social media, ήδη, έχουν αρχίσει να διαρέεουν τα  καλλυντικά που χρειάστηκαν για το beauty look. Έτσι βρήκαμε το foundation με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε τη λάμψη που χαρακτήριζε τη Μέριλιν.

Το foundation που θα σας χαρίσει λάμψη σταρ Χόλιγουντ, αλά Μέριλιν

Το πρόσωπο της εβδομάδας είναι δικαιωματικά η Άνα ντε Αρμάς. Η κουβανή ηθοποιός είναι η πρώτη λατίνα που υποδύεται το αιώνιο  σύμβολο ομορφιάς, τη Μέριλιν Μονρόε. Η επιλογή της έφερε πολλές αντιδράσεις, από τους σκληροπυρηνικούς fan της Μέριλιν. Είναι τέτοιο το debate που έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ για το εάν και το κατά πόσο μια Κουβανή ηθοποιός που έμαθε αγγλικά μόλις στα 30 της, και μάλιστα μέσω ταχύρρυθμης μεθόδου μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, ήταν η κατάλληλη για να γίνει κινηματογραφικό καθρέφτισμα ενός θρύλου. Εμείς, παρόλα αυτά, λατρέψαμε την υφή της επιδερμίδας της στην ταινία και ψάξαμε για τις λεπτομέρειες. Το foundation που χρησιμοποιείται για λάμψη αλλά Μέριλιν, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είναι το Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter.

foundation Μέριλιν

Μία επιλογή κάλυψης που έχει γίνει viral, καθώς δεν είναι ακριβώς foundation. Είναι το δέρμα σας στην καλύτερη του εκδοχή. Πολλοί, μάλιστα, make-up artist το χρησιμοποιούν και ως primer. Με αυτό το foundation, λοιπόν, μπορείτε να αποκτήσετε τη λάμψη της Μέριλιν, ακόμα και αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα σαν την Άνα ντε Άρμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ