Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, αδιαμφησβήτητα έχει ένα καθηλωτικό πρόσωπο, το οποίο λειτουργεί σαν καμβάς για οποιοδήποτε μακιγιάζ και αν επιλέξει. Για μία ακόμη χρονιά, η Δούκισσα Νομικού, ήταν ανάμεσα στις Ελληνίδες που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Φεστιβάλ των Καννών και μας «ταξίδεψε». Το φωτογραφικό αλλά και βιντεογραφικό υλικό από το ταξίδι εντυπωσιακό και στο τμήμα ομορφιάς του ok!mag δε γινόταν να μην εστιάσουμε στις beauty λεπτομέρειες.

Η Δούκισσα Νομικού για το Φεστιβάλ των Καννών προτίμησε μία value for money, αλλά και viral μάσκαρα

Στενός συνεργάτης της και πάντα δίπλα της ο Παντελής Τουτουντζής, οποίος επιμελήθηκε και το μακιγιάζ της πανέμορφης Δούκισσας. Έτσι, δώσαμε λίγη παραπάνω προσοχή σε ένα βίντεο προετοιμασίας που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού για το κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ των Καννών και εκεί εντοπίσαμε τη μάσκαρα που επέλεξε για τη μεγάλη αυτή στιγμή. Η χρυσή συσκευασία, όπως, θα δείτε και παρακάτω πρόδωσε το προϊόν.

Πρόκειται για την Panorama από τη L’Oréal Paris. Ένα μάσκαρα που χαρίζει στις βλεφαρίδες πανοραμικό και εκθαμβωτικό όγκο, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Το βουρτσάκι της έχει τρίχες πολλαπλών επιπέδων που φτάνουν σε όλα τα μήκη των επιμέρους βλεφαρίδων χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού, πετυχαίνοντας μέγιστο όγκο & 1.4 φορές μεγαλύτερο βλέμμα. Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, δεν κάνει κόμπους και δεν μεταφέρεται. Το αποτέλεσμα της Panorama mascara παραμένει αναλλοίωτο έως και 24 ώρες, έτσι μετατρέπεται στο ιδανικό προϊόν για το κόκκινο χαλί. Διαθέτει , επίσης, σύμπλεγμα stretchflex 5% που δίνει την όψη απαλών, γεμάτων βλεφαρίδων. Το καλύτερο όλων; Κοστίζει 18,38 €

Διαβάστε Επίσης: Τα εντυπωσιακά looks των σταρ στην πρεμιέρα του Γιώργου Λάνθιμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ