Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξεκάθαρα beauty queen. Ασχολείται με την ομορφιά όπως οι beauty editors και μέσα από το Instagram account της μοιράζεται τη σοφία της. Αυτή τη φορά μπορεί το post της να μην ήταν αφιερωμένο σε beauty περιεχόμενο, όμως το δαιμόνιο μάτι μας εντόπισε την πούδρα της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου πούδρα

Η εφαρμογή της πούδρας στο τέλος του μακιγιάζ κάνει τη διαφορά στα make-up.

Τα πάντα για την πούδρα της Κατερίνας Καινούργιου

Κάνοντας zoom στην παραπάνω φωτογραφία, θα εντοπίσετε ότι το brand που αναγράφεται στο προϊόν είναι αυτό του Radiant Professional. Από τη συσκευασία δε ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για τη Perfect Finish Compact Face Powder.

πούδρα Κατερίνας Καινούργιου

Μία πούδρα που προσφέρει κανονική κάλυψη, ομοιόμορφο χρώμα και φυσικό ματ αποτέλεσμα. Χάρη στη λεπτή υφή της δεν φράζει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει χωρίς να την ξηραίνει προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ. Στη σύνθεση της κύριο συστατικό είναι το άμυλο καλαμποκιού για να απορροφά την περιττή λιπαρότητα και φίλτρα UVA/UVB για αντηλιακή προστασία. Σε πρακτική συσκευασία με καθρέπτη και pon –pon για να φρεσκάρετε όσο συχνά θέλετε το μακιγιάζ σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ