Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας αδιαμφισβήτητα, είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της παγκόσμιας showbiz. Τα μυστικά ομορφιάς της πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον και αυτή τη φορά αναφέρει πως δεν έχει κάνει πλαστική, αλλά με το μακιγιάζ ξέρει πως να δείχνει μικρότερη η μύτη της.

Μικρότερη μύτη με contouring

Ένα step by step βίντεο μακιγιάζ μοιράστηκε η Βικτόρια Μπέκαμ και σε αυτό μας δείχνει τη τεχνική contouring για μικρότερη μύτη. Στο παρακάτω βίντεο, μάλιστα, αναφέρει ότι για χρόνια τα μέσα υποστήριζαν ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Κάτι που δεν ισχύει και λέγοντας ότι η καλοσχηματισμένη μύτη της οφείλεται στο μακιγιάζ. Το contouring aka η τεχνική των φωτοσκιάσεων στο μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Με τα κατάλληλα προϊόντα contouring και ακολουθώντας τις σωστές κινήσεις, μπορείς πανεύκολα να κάνεις όποιο σημείο του προσώπου θέλεις, να δείχνει πιο λεπτό και σμιλευμένο. Το μυστικό της επιτυχίας, σε κάθε περίπτωση, κρύβεται στο καλό blending– στον τρόπο, δηλαδή, που θα σβήσεις το προϊόν στην επιδερμίδα σου- είτε με τα δάχτυλά σας, είτε με ένα beauty blender. Όπως βλέπετε και στο βίντεο η Βικτόρια Μπέκαμ φωτοσκιάζει στα πλαϊνά της μύτης και δημιουργεί ένα v στην άκρη για να έχει αυτό της ανασηκωμένης γαλλικής μυτούλας

Διαβάστε Επίσης: Ποια κρέμα προσώπου επιλέγει η Βικτόρια Μπέκαμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ