Σε μια μικρή ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Βάσω Λασκαράκη ταξιδεύει στο Αιγαίο και κάνει βουτιές στις Κυκλάδες. «Αχ αυτά τα ελληνικά νησιά, σου παίρνουν το μυαλό», γράφει σε μία από τις αναρτήσεις των διακοπών της η ηθοποιός. Στη φωτογραφία που τη συνοδεύει, η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει και το natural hair look που υιοθέτησε στις διακοπές της.

Τα beach waves είναι ό,τι πιο ταιριαστό για τα νησιά, καθώς προσδίδουν την ανεμελιά των διακοπών στο look μας. Πόσο μάλλον όταν είναι φυσικά!

Αν ο αέρας δεν είναι σύμμαχος για να σταθούν τα μαλλιά σας, όπως πολύ πιθανό να συμβαίνει στις Κυκλάδες, τα boxer braids ίσως σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Πάντως η Βάσω Λασκαράκη το διασκέδασε και με αυτό το ανέμελο hair look, όπως μαρτυρά το βίντεό της.

Από τη νέα σεζόν η Βάσω Λασκαράκη θα ακούει στο όνομα «Μαίρη», αφού θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Alpha «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Στον νέο της ρόλο είναι παντρεμένη 7 χρόνια και έχει ένα παιδάκι. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά είναι εκείνες ενός σύγχρονου γάμου που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη. Ακόμα δύο ηθοποιοί θα ακούν κι αυτές στο ίδιο όνομα και αυτές δεν είναι άλλες από την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Νίκη Λάμη.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος
Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη. Ενώ σε έκτακτη συμμετοχή θα δούμε τους: Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερό Κατσούλη, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρη Θωμόπουλο, Αντώνη Κρόμπα, Σπύρο Μπιμπίλα, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλη Ρέππα και άλλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ