Τα updo χτενίσματα είναι ιδανικά για να νικήσει κανείς τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά και πολύ πρακτικά για όλες τις στιγμές που θα θέλατε κάτι περισσότερο από μια απλή αλογοουρά. Η Τζούλια Νόβα συνηθίζει να αφήνει κάτω τα μακριά ξανθά μαλλιά της, ωστόσο το πρώτο της καλοκαίρι με την κόρη της έχει και πρακτικές απαιτήσεις και έχει ενδώσει στο updo στυλ στα μαλλιά της.

Εξάλλου της δίνει στυλ για όλες τις στιγμές της. Από μια βόλτα στην παραλία μέχρι μια βραδινή έξοδο με λίγο περισσότερο προσοχή στις λεπτομέρειες ένα updo μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Γι’ αυτό και το ξεχώρισαν οι followers της Τζούλιας Νόβα και ζήτησαν tips για να μπορέσουν να το κάνουν και μόνες τους.

Η Τζούλια Νόβα για το updo στυλ στα μαλλιά της αρχικά χρησιμοποιεί ένα scrunchie και τα πιάνει ψηλά. Δημιουργεί έτσι μια «θηλιά» αφού δεν βγάζει τις άκρες των μαλλιών της από το scrunchie. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί φουρκέτες για να στερεώσει τα μαλλιά γύρω από το scrunchie κρύβοντάς το.

Τέλος, για τα τουφάκια που πετούν προτείνει να τα βρέξουμε και να βάλουμε λακ ώστε να μην πετάνε, ή διαφορετικά να αφήσουμε τις τούφες να πέφτουν αν είναι μακριές.

«Πολύ εύκολα και γρήγορα και ειδικά αν βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα», σχολίασε η Τζούλια Νόβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ