Τα τριήμερα μας κακομαθαίνουν και έτσι νομίζουμε ότι όλοι ανυπομονούμε  για την αυριανή ημέρα και το απερχόμενο ΣΚ. Τα look των επόμενων ημερών, παραδοσιακά, είναι πιο χαλαρά και για αυτό έχουν προτάσεις για τρία χτενίσματα που είναι ιδανικά για το Σαββατοκύριακο. Inspo μας; Η γυναίκα hair goals Χριστίνα Μπόμπα.

Τα εύκολο χτενίσματα που θα σας χαρίσουν style το Σαββατοκύριακο

Είτε έχετε κανονίσει ραντεβού με τον καλό σας, είτε κοκτέιλς με τις κολλητές σας, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω γρήγορα και εύκολα χτενίσματα και να κάνετε το look σας πιο ιδιαίτερο ή ακόμη και να σώσετε μια bad hair day. Ο στόχος; Τέλεια μαλλιά, χωρίς να δείχνουν ότι έχετε προσπαθήσει πολύ! Μη ξεχνάτε δε χρειάζεται κόπο άλλα τρόπο. Ξεκινάμε από τη low braid. Low ponytail, low bun γιατί όχι μία πλεξίδα που ξεκινά από την αρχή του αυχένα και καταλήγει να στην πλάτη.

χαμηλή πλεξίδα

Αυστηρή, αλλά ταυτόχρονα τόσο fashionable. Δεδομένου ότι ζούμε και πάλι στην εποχή των χαμηλοκάβαλων τζιν και των wedge platforms, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι βλέπουμε ένα άλλο αξεσουάρ από την ίδια εποχή να αναδύεται ξανά. Οι κορδέλες και οι στέκες, λοιπόν, επέστρεψαν και σας διαβεβαιώνουμε πως πλέον χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και coolness. Μας αρέσει η γκρι απόχρωση που προτίμησε η Χριστίνα Μπόμπα.

η Χριστίνα Μπόμπα με κορδέλα

Τέλος, baseball cap μία επιλογή συνδεδεμένη με τα supermodels που αγαπάμε πολύ να τη βλέπουμε στο streetstyle. Extra bonus: Κρύβει ανεπιθήμητη λιπαρότητα.

Η Χριστίνα Μπόμπα με baseball cup

Διαβάστε Επίσης: Το tip της Αθηνάς Οικονομάκου για όγκο στα μαλλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ