Η κριτής του My Style Rocks έχει ένα πρόσωπο καμβά και κατά την ταπεινή μας γνώμη αντιπροσωπευτικό της μεσογειακής, σαγηνευτικής ομορφιάς. Στην πρόσφατη επίσκεψη της στο Λονδίνο συναντήθηκε με τον πολύ καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, και εκείνος όντας super ταλαντούχος επιμελήθηκε το beauty look της. Μάλιστα, στην εμφάνιση της εντοπίσαμε και ένα viral hack που έκανε τα μάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να λάμψουν.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την τάση των frosty eyes

Το viral hack του TikTok επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η συνάντηση Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Δημήτρη Γιαννέτου στο Λονδίνο ήταν σίγουρη μία ευχάριστη συγκυρία για τους ίδιους και μία ευκαιρία για beauty info για εμάς. Ποιο είναι αυτό; Ότι υπάρχει ένα viral hack σε αυτό το εντυπωσιακό bronzing look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

beauty hack Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το λευκό highlighter στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου έκανε τα μάτια να λάμψουν. Μάλιστα, ως tip αυτή τη στιγμή το βλέπουμε παντού στο TikΤok αφού την αρχή αυτού την έκανε η mega influencer της πλατφόρμας Άλιξ Έρλ. Ένας από τους πιο χρήσιμους τρόπους για να φορέσετε λευκό highlighter είναι στις εσωτερικές σας γωνίες, βοηθώντας να φωτίσετε αποτελεσματικά την όψη των ματιών σας. Το υπέροχο με τη λευκή επένδυση είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε συνδυασμό σκιάς ματιών επιλέξετε—είναι όσο πιο ευέλικτο μπορεί να είναι και φαίνεται υπέροχο με οτιδήποτε. Εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες κάθε ματιού αφού κάνετε τη σκιά ματιών σας και μετά ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις από την αγαπημένη σας mascara. Ο Δημήτρης Γιαννέτος το ένταξε σε ένα bronzing look και το αποτέλεσμα ήταν super sexy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ