Τα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα είναι πραγματικά hair goals. Πλούσια και μακριά είναι πάντα υγιή και στόχος κάθε γυναίκας που επενδύει στα μαλλιά της. Αυτή τη φορά στο Instagram της μοιράστηκε ένα mini tutorial με ένα τρικ για ανάλαφρες μπούκλες.

Το σημαντικό τρικ, αλλά πολύ απλό για ανάλαφρες μπούκλες

Στο tutorial της Χριστίνας Μπόμπα είδαμε ότι η ινφλουένσερ χωρίζει τα μαλλιά της σε τμήματα.

τρικ ανάλαφρες μπούκλες

Αυτό είναι και το σημαντικότερο τρικ για ανάλαφρες μπούκλες, εύκολα και γρήγορα. Με αυτό τρόπο, είναι πιο διαχειρίσιμος ο όγκος των μαλλιών και σας γίνεται πιο εύκολος ο σχηματισμός των κυματισμών.

3 τιπ για να διατηρηθούν οι κυματισμοί στα μαλλιά

Αφήστε κάθε μπούκλα να κρυώσει. Αν αμέσως μετά το styling, αφήσετε την μπούκλα να πέσει, τότε αυτή θα «τεντώσει» επειδή δεν έχει προλάβει να κρυώσει ακόμη. Για να αποφύγουν κάτι τέτοιο, οι hairstylists έχουν ένα πανέξυπνο κόλπο. Αφήστε την μπούκλα να κρυώσει κρατώντας την στο χέρι σας για 10 περίπου δευτερόλεπτα. Έτσι, η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη.

 Χτενίστε τις μπούκλες με τα δάχτυλα και όχι με χτένα. Για να διατηρήσετε τις μπούκλες σας στην αρχή τους μορφή, όπως όταν τις φτιάξατε,  αφήστε στην άκρη την χτένα και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα τα σας, Δοκιμάστε, επίσης, να αναποδογύρισε το κεφάλι σας και να το κουνήσετε δεξιά και αριστερά 1-2 φορές. Με αυτόν τον τρόπο και τις μπούκλες σας θα κάνετε πιο ατημέλητες και το falling process θα καθυστερήσετε.

Μην το παρακάνετε με το hairspray. Μόλις ολοκληρώσετε το styling, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα hairspray, ώστε να κλειδώσετε το αποτέλεσμα. Καλύτερα βέβαια, να μην χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν για extra ισχυρό κράτημα καθώς υπάρχει πιθανότητα να βαρύνει τις μπούκλες σας και να τις τραβήξει προς τα κάτω. Κουνήστε το κεφάλι σας και ψεκάστε τα μαλλιά σας, από τουλάχιστον 5 εκατοστά μακριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ