Η παρουσιάστρια είναι beauty queen και φροντίζει να μας το αποδεικνύει καθημερινά. Αυτή τη φορά, το tip της Κατερίνας Καινούργιου αφορά τις βλεφαρίδες μας.

Διαβάστε Επίσης: Το τέλειο χτένισμα για ένα little black dress από την Κατερίνα Καινούργιου

Για το tip της Κατερίνας Καινούργιου χρειάζεται δύο μάσκαρα

Η παρουσιάστρια έχει υπέροχα μάτια. Ό,τι και να επιλέξει για αυτά είναι πολύ εύκολο να δείξουν σαγηνευτικά. Για μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα, το tip της Κατερίνας Καινούργιου είναι φορέσετε δύο στρώσεις μάσκαρα σε διαφορετικές αποχρώσεις.

tip Κατερίνας Καινούργιου

Επέλεξε την Impressivee Lashes Mascara από Radiant Professional. Πρόκειται για μία μάσκαρα με ελαφριά υφή. Με κάθε στρώση προσφέρει μεγαλύτερες, απόλυτα φυσικές βλεφαρίδες!  Περιέχει ένα μίγμα κεριών που προσδίδει όγκο και μήκος  χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες. Η φόρμουλα νέας γενιάς είναι αποτελεσματική ακόμα και στις πιο κοντές και αραιές  βλεφαρίδες. Απλώνοντας μία στρώση μαύρη μάσκαρα και στη συνέχεια άλλη μία στρώση έντονο μπλε στη βάση των βλεφαρίδων. Το λευκό γύρω από τις κόρες των ματιών θα δείχνει πιο φωτεινό και συνεπώς το βλέμμα πιο ξεκούραστο.

Editor’s Note:

Πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα, σκουπίστε σε ένα βρεγμένο κομμάτι χαρτί την περίσσεια ποσότητα ώστε να μην κολλήσουν μικροσκοπικές ίνες από τη σύνθεση του προϊόντος ανάμεσα στις βλεφαρίδες. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε βαμβάκι. Έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ