Υπάρχουν τρόποι να αισθανθούμε royalties; Θα πούμε, ναι! Ενδεχομένως κάνοντας τις ίδιες επιλογές με αυτούς. Μάλιστα, κάποιες είναι και προσιτές ως προς το πορτοφόλι μας. Όπως, το lip gloss της πριγκίπισσας Κάθριν.

Το lip gloss της πριγκίπισσας Κάθριν κοστίζει 22 ευρώ

Το πρωτόκολλο επιβάλλει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες για το μακιγιάζ της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Πάντα προσεγμένο, αλλά χωρίς υπερβολές και αφορά και τις αποχρώσεις που επιλέγει για τα χείλη της. Έτσι, το TikTok αποκάλυψε το αγαπημένο lip gloss της πριγκίπισσας Κάθριν.

lip gloss Κέιτ Μιντλετον

Είναι το Natural Lip Perfector από Clarins στην απόχρωση 01 Rose Shimmer. Είναι ένα προϊόν που φροντίζει τα χείλη και παράλληλα τους χαρίζει όγκο. Με βούτυρο karite που επανορθώνει και τρέφει τα χείλη, χαρίζει απαλότητα και άνεση. Χρησιμοποιείστε το μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν. Στα extra bonus θα βρείτε σε 8 αποχρώσεις.

Editor’s Note: Για όγκο στα χείλη, η προετοιμασία είναι το παν! Κάντε, λοιπόν, ένα lip scrub με κανέλα, μέλι και ζάχαρη. Έτσι, θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, τα χείλη σας θα είναι αναζωογονημένα, ενώ θα αποκτήσουν και όγκο. Κι αυτό θα συμβεί κυρίως λόγω της κανέλας. Το μπαχαρικό διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και θεωρείται φυσικό διογκωτικό χειλιών. Μετά είστε έτοιμη για το αγαπημένο σας lip gloss.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ