Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει έμφαση στα περιποιημένα άκρα. Τα νύχια της είναι πάντα on point. Έτσι και το μανικιούρ της για τη νέα χρονιά είναι όσο εντυπωσιακό περιμέναμε.

Διαβάστε Επίσης: Κατερίνα Καινούργιου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ίδια σκιά

Το πρώτο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα χρονιά είναι διαφορετικό

Όλη την εορταστική περίοδο είχαμε συνηθίσει την Κατερίνα Καινούργιου να επιλέγει λαμπερές υφές για τα νύχια της. Η αλλαγή ήρθε στην εκπνοή του χρόνου όπου και υιοθέτησε ένα αγαπημένο μας trend.

μανικιούρ νέα χρόνια

Ματ υφή και κόκκινη απόχρωση για το μανικιούρ της παρουσιάστριας και το θεωρούμε πολύ ωραία ιδέα για να υποδεχτεί το 2022. Το ματ ως υφή είναι μία πολύ κομψή επιλογή και στην περίπτωση της κόκκινης απόχρωση προσδίδει ένα fashionable touch σε μία κλασσική κατά τα άλλα απόχρωση.

Πώς να προσδώσετε ματ υφή σε οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών

Επειδή πολλές από εσάς η σημερινή ημέρα μπορεί να σας βρίσκει σε καραντίνα, θα μοιραστούμε μαζί σας ένα πολύ εύκολο τρόπο για να γίνει το βερνίκι νυχιών σας ματ. Ποιος είναι αυτός; Δε χρειάζεστε τίποτε παραπάνω από ένα buffer. Με αρκετή προσοχή, τρίψτε το buffer πάνω από τη glossy υφή των βερνικιού νυχιών σας. Αφαιρέστε τη στρώση του top coat και VOILÀ είστε έτοιμη. Μη ξεχάσετε να περάσετε με λίγο έλαιο ενυδάτωσης τα επωνύχια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ