Η Κατερίνα Καινούργιου είναι make-up queen και φυσικά οι διακοπές της δε θα τη σταματούσαν από το να μας έκανε μια νέα πρόταση. Αυτή τη φορά μας προτείνει ένα lip gloss πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ που θρέφει τα χείλη από την πρώτη εφαρμογή και μάλιστα κοστίζει κάτω από 20 ευρώ.

Το υαλουρονικό οξύ είναι το ιδανικό συστατικό για τα χείλη

Με καλοκαιρινή διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα mini unboxing και μέσα σε αυτό αποκαλύφθηκε ένα lip gloss πλούσιο στο ευεργετικό συστατικό, ιδανικό για τα χείλη την καλοκαιρινή περίοδο. Το Lip Glaze από Radiant Professional χαρίζει στα χείλη έντονη λάμψη με πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες χάρη στην moisture rich σύνθεσή του με Υαλουρονικό οξύ και 3 φυσικά περιποιητικά έλαια.

υαλουρονικό οξύ χείλη

Το εύχρηστο πινέλο με το ειδικό σφουγγαράκι γλιστράει απαλά και κατανέμει την απόχρωση ομοιόμορφα ακόμα και στα πιο λεπτά χείλη ενώ η ένταση χτίζεται με κάθε πέρασμα. Τα χείλη γίνονται λαμπερά, απαλά και ζουμερά, χωρίς να κολλάνε, είτε επιλέξετε τη διάφανη απόχρωση είτε μία από τις ημιδιάφανες με το διακριτικό χρώμα. Το καλύτερο όλων; Κοστίζει μόνο 17 ευρώ. Επίσης, θα το βρείτε σε 12 αποχρώσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις χρωματικές προτιμήσεις και περιστάσεις. Θα σας προτείναμε για πιο έντονο αποτέλεσμα να το συνδυάσετε με το αντίστοιχο μολύβι χειλιών.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το trend των Blueberry Milk Nails

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ