Η δημοσιογράφος είναι μια πολυάσχολη μαμά. Η κούραση είναι δεδομένη και το πρώτο σημείο που διαγράφεται αυτή είναι τα ματιά. Το προϊόν ματιών που προτιμά η Μαρία Ηλιάκη για να καταπολεμήσει τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους είναι μία value for money επιλογή.

Το προϊόν ματιών που προτιμούν οι Γάλλοι και η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται συχνά-πυκνά συμβουλές ομορφιάς στο story της. Στα χτεσινά εντοπίσαμε το προϊόν ματιών που επιλέγει η Μαρία Ηλιάκη για ένα πιο φωτεινό βλέμμα.

Μαρία Ηλιάκη με στικ

Το Embryolisse έξυπνο μικρό στικ χαρίζει ένα φωτεινό βλέμμα κάνει θαύματα – είτε θέλετε να δείξετε ξεκούραστη στο λεπτό είτε ψάχνετε ένα προϊόν που να μειώνει σταδιακά τους μαύρους κύκλους. Δροσερό κατά την εφαρμογή, ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια και τα βαριά βλέφαρα, ενώ ηρεμεί τις ρυτίδες και βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα, κάνοντας το βλέμμα σας να λάμπει! Ιδανικό για χρήση πριν ή μετά το μακιγιάζ –σταθεροποιεί το κονσήλερ αυξάνοντας τη διάρκειά του και ανανεώνει τη δράση του στη διάρκεια της ημέρας. Οι Γάλλοι είναι διάσημοι για τις “θαυματουργές” μάρκες φαρμακείου κι αυτό το μικρό θαύμα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο σε τι είναι κορυφαίοι οι Γάλλοι – στις απλές, αποτελεσματικές και προσιτές λύσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι, μάλιστα, η τέλεια επιλογή για βάση στο μακιγιάζ. Σταθεροποιεί και γεμίζει λεπτές γραμμές, κάνοντας πιο λεία την επιφάνεια.

Διαβάστε Επίσης: Το primer που επιλέγει η Μαρία Ηλιάκη κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ