Το νερό micellar είναι ένα entry στην κοσμετολογία που κάθε άλλο από νέο μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχει μπει στη ρουτίνα πολλών γυναικών και πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Εμείς ανακαλύψαμε το αποδοτικότερο όλων και σας το παρουσιάζουμε.

Τι είναι το νερό micellar;

Πρόκειται για καθαριστικό νερό ή μικκυλιακό, που περιέχει συστατικά ενυδάτωσης, όπως γλυκερίνη ή άλλες επιφανειοδραστικές ουσίες. Τα μόρια αυτών των ουσιών σχηματίζουν μικροσκοπικά σφαιρίδια -τα μικύλλια, εξού και το όνομά του- τα οποία δρουν σαν μαγνήτες κατά της λιπαρότητας και των ρύπων που υπάρχουν στην επιδερμίδα. Τα μικκύλια βρίσκονται ελεύθερα στο νερό και χάρη σε αυτά, το μικκυλιακό νερό συνδυάζει τη δροσερή αίσθηση του νερού και την καθαριστική ιδιότητα του λαδιού, χωρίς να αφήνει όμως ίχνος λιπαρότητας. Το micellar water απομακρύνει με μία κίνηση το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα χωρίς τρίψιμο.

Η ανακάλυψη μας

Το νερό καθαρισμού micellar από M COSMETICS είναι η νέα μας beauty εμμονή.  

micellar νερό

Δεν απογυμνώνει το δέρμα από τα σημαντικά έλαια, ενώ παράλληλα φτάνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Το νερό καθαρισμού M COSMETICS περιέχει υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Τα συστατικά αυτά δρουν κατευναστικά στο δέρμα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα,ενώ οι μικυλλιακοί παράγοντες τραβούν σαν μαγνήτες τους ρύπους, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα. Τα M COSMETICS είναι τα καταλληλότερα για τις ανάγκες του αφυδατωμένου δέρματος. Οι υψηλές συγκεντρώσεις λιπαρών οξέων και βιταμινών καθιστούν το βούτυρο καριτέ το ιδανικό καλλυντικό συστατικό για την απαλότητα του δέρματος ενώ η πανθενόλη βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Μη ξεχνάτε ότι η επιδερμίδα σας δίνεί μία καθημερινή μάχη για να διατηρήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ