Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ό,τι αφορά τα νύχια της δεν ακολουθεί την πεπατημένη οδό. Πάντα είναι extra και το αποδεικνύει με τις επιλογές. Μία τέτοιο και το νέο της μανικιούρ που πραγματικά δε μοιάζει με τίποτε άλλο που έχουμε ξανά δει.

Το νέο μανικιούρ της παρουσιάστριας είναι πρόταση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε πρόσφατο story της, μοιράστηκε τα νύχια της με τους follower της, το νέο nail art που επέλεξε. Ένα νέο μανικιούρ που ενέχει διαφορετικά trends.

νέο μανικιούρ Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αρχικά, περιλαμβάνει το χρώμα της άνοιξης, το ροζ, και δευτερευόντως καμπύλες-κυψέλες που το hot φουτουριστικό σχέδιο της σεζόν.

Τι είναι το matrix trend και ποια η σχέση με την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μας έρχεται από το μέλλον. Έχει ξεκάθαρες αναφορές από ταινίες επιστημονική φαντασίας, όπως το Matrix. Δεν είναι, όμως, μία τυχαία επιλογή. Πρόκειται για ένα giga trend. Μία ματιά στους λογαριασμούς των It-girls του Instagram αρκεί για να εξοικειωθείτε με τη σύγχρονη προσέγγιση του στυλ, που ξεκίνησε από το πρώτο “Matrix”. Ετοιμαστείτε λοιπόν να υιοθετήσετε την τάση και να επενδύσετε σε δερμάτινα και βινύλ κομμάτια, που αποπνέουν μεγάλες δόσεις ανεξαρτησίας και δυναμισμού. Από την εποχή της “Catwoman” άλλωστε οι κολλητές  σιλουέτες έχουν ταυτιστεί με έναν πηγαίο αισθησιασμό, που μαγνητίζει δίχως να είναι αποκαλυπτικός. Σκεφτείτε μία «στολή», η οποία βγάζει στην επιφάνεια τον πραγματικό σας, ατρόμητο εαυτό. Μάλιστα, για την άνοιξη δε χρειάζεται να επιλέξετε μαύρο, αλλά λευκό, ροζ και έντονο μαύρο. Έτσι και η πρόταση της παρουσιάστριας συμβαδίζει απόλυτα με το trend

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ