Τη νέα σεζόν υποδέχτηκε η παρουσιάστρια με μία αλλαγή. Το νέο κούρεμα της Κατερίνας Καινούργιου έχει την ονομασία lob και ήδη έχει υιοθετηθεί από τις ωραιότερες γυναίκες της αμερικανικής showbiz.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το model off-duty χτένισμα

Το νέο κούρεμα της Κατερίνας Καινούργιου έχει μήκος και είναι ultra chic

Μία έκπληξη μας επιφύλασσε η παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας. Έκοψε τα μαλλιά της στο πιο δημοφιλές μήκος αυτή τη στιγμή, στο μήκος του lob.

Το lob, ευρέως γνωστό και ως μακρύ καρέ, έχει κερδίσει πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα κούρεμα που δεν είναι ούτε κοντό, αλλά ούτε μακρύ και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε γυναίκα. Το μήκος του είναι μεσαίο και φτάνει μέχρι τον ώμο. Είναι μία ultra chic προσέγγιση για όσες θέλουν να κόψουν τα μαλλιά του, αλλά μη χάσουν φαινομενικά το μήκος τους. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε την πιο μακριά εκδοχή του με ένα ελαφρύ φιλάρισμα που δίνει όγκο και κίνηση στις άκρες. Θεωρούμε ότι πηγαίνε υπέροχα με τους ανάλαφρους κυματισμούς που συχνά-πυκνά επιλέγει. Βέβαια, ανυπομονούμε να τη δούμε και ένα αυστηρό sleek look. Μάλιστα, ως πρόταση είναι super updated αυτή τη περίοδο. Η απόδειξη; Ολοένα και περισσότερες celebrity υιοθετούν την τάση, ανεξαρτήτως ηλικίας και style. Ξεκινώντας από την iconic Μισέλ Φάιφερ, της οποίας λατρεύουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Η Λίλι Τζέιμς απέδειξε πως το κλασσικό καστανό μπορεί να αναβαθμιστεί με αυτό το κούρεμα.

Ενώ τέλος, η Κάια Γκέρμπερ το πήγε ένα βήμα παρακάτω επιλέγοντας το shag lob. Ένα έντονα φιλαριστό καρέ με ροκ αναφορές που είναι ιδανικό για το νεαρό της ηλικίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ