Η Δούκισσα Νομικού είναι  girl crush μας. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, είναι και πάντα ενήμερη για τα hot right now trend. Τα προσαρμόζει στο style της και μας δίνει έμπνευση. Trend αποτελεί και το νέο αγαπημένο χτένισμα της Δούκισσας Νομικού, το οποίο θα αντιγράψουμε και άμεσα.

Το αγαπημένο χτένισμα της Δούκισσας Νομικού έχει επιστρέψει από το παρελθόν

Αν είστε beauty addict, τότε σίγουρα έχετε διαβάσει ή ακούσει κάπου τη λέξη blowout. Πρόκειται για ένα χτένισμα που κυριαρχεί στα trends του Instagram και του TikTok. Το blowout χτένισμα ήταν το χτένισμα που προτιμούσαν τα super models των 90s και πλέον όλες οι γυναίκες με σύγχρονη αισθητική. Μία από αυτές και η παρουσιάστρια, που όμως φαίνεται το blowout hairstyle είναι το αγαπημένο χτένισμα της Δούκισσας Νομικού. Σπάνια, βλέπουμε την παρουσιάστρια με τους ανάλαφρους κυματισμούς που την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Επέλεξε το blowout hair style στο τελευταίο της reel, αλλά και σε παλαιότερο post, αλλά και σε πρόσφατη φωτογράφηση. Είναι φανερό ότι πρόκειται για τη νέα της beauty εμμονή.

Blowout σε reel

αγαπημένο χτένισμα Δούκισσας Νομικού

Blowout σε post

Blowout σε φωτογράφιση

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο blowout

Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε ίσια είτε σπαστά είτε με χαλαρές μπούκλες, όμως το μυστικό της τεχνικής αυτής έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται απλά το πιστολάκι. Η ιδανική βούρτσα ή ρόλει είναι αρκετά για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ