Με το τέλος του Σεπτεμβρίου έρχεται και το τέλος του πιο fashionable μήνα του χρόνου. Οι fashionistas μοντέλα και influencers ταξιδεύουν από τη μία μητρόπολη της μόδας στην άλλη. Νέα Υόρκη, Λονδίνο,  Μιλάνο και Παρίσι να αποκτούν ξανά ζωή. Όσο glamorous και αν ακούγεται αυτό, για τις καλεσμένες είναι αντίστοιχα και κουραστικό με τα αποτυπώματα της κούρασης να καιροφυλακτούν. Το μυστικό των μοντέλων και influencer; Όπως θα δεις και σε πρόσφατο story της Σάρα Σαμπάιο, το μασάζ προσώπου είναι το ευεργετικότερο όλων για τη τρέλα που επικρατεί στις εβδομάδες μόδας.

Διαβάστε Επίσης: Τα διατροφικά tips της Σάρα Σαμπάιο

Το μυστικό των μοντέλων και influencer δεν είναι πια τόσο μυστικό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω σε story της, η Σάρα Σαμπάιο αποκάλυψε το μυστικό των μοντέλων, ότι κατά την περίοδο των εβδομάδων μόδας επισκέπτεται το face gym.

Σάρα Σαμπάιο μυστικό μοντέλων

Τα face gym είναι μία αλυσίδων ινστιτούτων ομορφιάς που εξειδικεύονται στο μασάζ προσώπου. Με αυτό τον τρόπο αποσυμφορήζεται η περιοχή, περιορίζεται η κατακράτηση και τα πρηξίματα αποτελούν παρελθόν. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστη.

Τα οφέλη του μασάζ προσώπου

Το μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που συμβάλλει δραστικά στο να διατηρεί την υγιή της όψη . Με το μασάζ οι μυς του προσώπου χαλαρώνουν. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα τις γυναίκες που καπνίζουν στις οποίες οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από το στόμα, το πηγούνι και τα χείλη είναι αρκετά έντονες. Οι κινήσεις μασάζ διεγείρουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Γι αυτό και στις ώριμες επιδερμίδες το μασάζ συστήνεται δύο φορές καθημερινά, πρωί και βράδυ με τα αντίστοιχα προϊόντα φροντίδας. Μόνο αν υπάρχει ακμή περιορίζεται στα 30 δευτερόλεπτα μία φορά την ημέρα με πολύ απαλές κινήσεις. Κι αυτό όσο η ακμή δεν είναι σε έξαρση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ