Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει ένα όχι και πολύ εύκολο στόχο να διατηρεί υγιή και λαμπερά τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Δεν υπάρχουν ανισότητες στο κούρεμα της και οι άκρες δε είναι σπασμένες. Πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ακόμα και αν φοράτε τρέσες. Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, αποφάσισε πως  να μοιραστεί πως διατηρεί το χτένισμα και την επόμενη ημέρα ή καλύτερα και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με το Κιμ Καρντάσιαν bun

Διατηρήστε το hairstyle σας την επομένη ημέρα, επιλέγοντας μετάξι

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε, πρόσφατα, σε story την αδυναμία της στο μετάξι. Μάλιστα, τόνισε ότι επιλέγει το μετάξι είναι ένα υλικό που τη βοηθάει να διατηρήσει την επιδερμίδα και τα μαλλιά της. Συμβούλευσε δε τις follower της να κοιμηθούν με ένα μεταξένιο τουρμπάνι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε το φριζάρισμα και το χτένισμα θα διατηρηθεί ανέπαφο από τη τριβή που πραγματοποιείται κατά τον ύπνο και την επόμενη ημέρα.

χτένισμα επομένη ημέρα

Το μετάξι είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν και μια από τις πολυτιμότερες υφαντικές ίνες ζωικής προέλευσης, με ωφέλιμες ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά & την υγεία μας. Παράγεται φυσικά από τους μεταξοσκώληκες. Περιέχει πρωτεϊνικές ουσίες αποτελούμενες από 16 – 18 αμινοξέα, όπως η γλυκίνη, η αλανίνη, η σερίνη κ.α. τα οποία προσδίδουν στο μετάξι αυτές τις ωφέλιμες ιδιότητες του. Το μετάξι είναι ο απόλυτος σύμμαχος μας στην βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μας και των μαλλιών μας. Η απαλή, λεία και λιγότερο απορροφητική από το βαμβάκι επιφάνεια του αφήνει τα καλλυντικά ομορφιάς που χρησιμοποιούμε εκεί που πρέπει, στο πρόσωπο μας και τα μαλλιά μας ενισχύοντας την δράση τους. Μάλιστα, τα μεταξωτά τουρμπάνια ήταν ρετρό αδυναμία και πολλών σταρ του Χόλυγουντ, όπως η Μέριλιν Μονρόε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ