Η Φαίη Σκορδά είναι μία γυναίκα που αποπνέει θηλυκότητα. Το style της, το μακιγιάζ της, όλα όσα τη χαρακτηρίζουν είναι άκρως γοητευτικά και sexy. Εμείς αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στα πάντα καλοσχηματισμένα χείλη της.

Διαβάστε Επίσης: Το κραγιόν της Φαίης Σκορδά που κοστίζει 5,59 ευρώ

Πώς να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα χείλη σαν της Φαίης Σκορδά

Το προϊόν-κλειδί για χείλη σαν της Φαίης Σκορδά είναι το μολύβι χειλιών. Σε καθημερινή βάση το μακιγιάζ της παρουσιάστριας επιμελείται η Γωγώ Νικηφοράκη, παρόλα αυτά σε αυτό το story την είδαμε να εφαρμόζει το μολύβι χειλιών μόνη της.

Φαίη Σκορδά καλοσχηματισμένα χείλη

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, για επιτύχει το εφέ των τέλειων καλοσχηματισμένων χειλιών δε χρησιμοποιεί το μολύβι χειλιών μόνο στο περίγραμμα, αλλά φτάνει μέχρι το εσωτερικό των χειλιών. Με αυτή τη τεχνική, είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιογενές και φυσικό. Είναι η τέλεια τεχνική για τις αρχάριες. Μόλις ολοκληρώσετε με το μολύβι χειλιών χρωματίστε τα χείλη σας με ένα κραγιόν της ίδιας χρωματικής παλέτας. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε στην ποσότητα. Δείξτε προσοχή μόνο στην χρωματική αρμονία κραγιόν και μολυβιού χειλιών.

3 συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε σωστά το μολύβι χειλιών

  • Είμαστε κατά του overlining. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ σας. Θα πρέπει να κινείστε μεταξύ της φυσικής γραμμής των χειλιών σας και λίγο παραπάνω. Δείξε έμφαση στις άκρες.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο χειλιών (μυτερό, με τις τρίχες να είναι ενωμένες) ξεκινάτε να βάφετε τα χείλη σας από τις άκρες και συνεχίζετε προς τα μέσα. Το καλύτερο είναι όση ώρα βάφετε τα χείλη σας να τα έχετε κλειστά, ούτε τεντωμένα, ούτε “ζαρωμένα”.
  • Αφού τα βάψετε, ανοίξτε τα χείλη σας, σαν να λέτε το γράμμα Α και βάψτε ελάχιστα τις εσωτερικές πλευρές. Αν δείτε ότι λερώνονται τα χείλη σας ή τα δόντια, τοποθετήστε τον δείκτη στο στόμα σας και βγάλτε τον προς τα έξω. Έτσι, θα αφαιρέσει το περιττό χρώμα που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των χειλιών σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ