Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και mega influencer κατακτά και άλλο ένα τίτλο αυτόν της skin guru. Ολοένα και πιο συχνά μοιράζεται μαζί μας άμεσα ή έμμεσα τις προτάσεις της για ό,τι αφορά την περιποίηση του προσώπου της. Αυτή τη φορά, μάλιστα, εντοπίσαμε το μυστικό ή αν θέλετε την επιλογή της για να αντιμετωπίσει τους μαύρους κύκλους.

Το μυστικό για τους μαύρους κύκλους δεν είναι και τόσο μυστικό

Ένα story που περιλαμβάνει την πρωινή ρουτίνα της Δούκισσας Νομικού πέρασε από το feed και σε αυτό δε γινόταν να μην εντοπίσουμε τα eye patches της aka το μυστικό για τους μαύρους κύκλους. Tα eye patches είναι σωτήρια για τα πρηξίματα και τις σκιάσεις κάτω από τα μάτια που ίσως να εμφανιστεί μετά από κακό ύπνο ή στρες.

μυστικό μαύρους κύκλους

Είναι το τέλειο skincare product, που μπορείτε να έχετε τόσο στο boudoir σας όσο και on-the-go, αφού πολύ απλά είναι εύχρηστο και άκρως θαυματουργό. Εκτός από τη μείωση του πρηξίματος, προσφέρουν λάμψη στο σημείο εκείνο και θρέφουν την επιδερμίδα. Εφαρμόστε τα στα μάτια σας για 15 λεπτά και αφαιρέστε τα χωρίς να ξεπλύνετε το σημείο με νερό. Αφήστε το υγρό που περίσσεψε να απορροφηθεί από το δέρμα σας, για να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτό είναι τόσο άμεσο που συγκρίνεται με μία μάσκα προσώπου.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με chocolate red μανικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ