Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty και κατ’ επέκταση make-up queen. Ξέρει πολύ καλά, πως να αναδεικνύει τα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου της και παρακολουθεί πάντα τις τάσεις. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε ότι εφαρμόζει στα χείλη της, το trend που μας έρχεται από τα 90s και δίνει όγκο στα χείλη.

Διαβάστε Επίσης: Η μοντέρνα εκδοχή του smokey look από την Κατερίνα Καινούργιου

Πώς να προσδώσετε φυσικό όγκο στα χείλη σας;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω υπάρχει ένα trend που μετρά δεκαετίες ζωής και προσδίδει όγκο στα χείλη. Η πάντα ενημερωμένη Κατερίνα Καινούργιου, φυσικά και το έχει υιοθετήσει και έχει αναδείξει τα χείλη της με το καλύτερο τρόπο.

Κατερίνα Καινούργιου περίγραμμα χείλιων

Ποιο είναι όμως αυτό το trend; Το καφέ περίγραμμα στο χείλη. Τα μολύβια χειλιών σε καφετίζον αποχρώσεις είναι σχεδόν sold out στα περισσότερα brands και όχι άδικα. Τα χείλη δείχνουν πιο ζουμερά από το πρώτο πέρασμα.  Το μολύβι που θα επιλέξετε πρέπει να είναι σε nude απόχρωση και το πιο σημαντικό να είναι έναν τόνο πιο σκούρο από τα χείλη σας. Κατά εφαρμογή, κάνουμε overlining στο κέντρο των χειλιών και στα πλαινά παραμένουμε σύριζα στις άκρες των χειλιών. Δεν χρωματίζουμε όλη την επιφάνεια των χειλιών, αλλά ακουμπάμε την κορυφή της επιφάνειας των χειλιών.  Συνεχίσουμε με ένα ροζ nude κραγιόν σαν αυτό που προτίμησε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ