Η τραγουδίστρια είναι η Queen that always Slays. Οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα είναι πάντα ένα fashionable inspo και φυσικά δεν μία τέτοια είναι και αυτή στη Μύκονο. Η Ελένη Φουρέιρα προσέφερε ένα μοναδικό show στο Lio της Μυκόνου και φυσικά στο τμήμα ομορφιάς του ok!mag δεν γινόταν να μην εστιάσουμε στο smokey look της.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο θα εμπνεύσει τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σας

Όλες αγαπάμε τα smokey look, όμως, η κλασσική εκδοχή τους, ίσως «βαρύνει» το look σας. Οι σκούρες αποχρώσεις δεν αντικατοπτρίζουν το καλοκαιρινό vibe και εδώ έρχεται η πρόταση της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο. Σε αυτό το story του CEO της Panik Records, Γιώργου Αρσενάκου, εντοπίσαμε το εξής:

Ελένη Φουρέιρα Μύκονο μακιγιάζ

Τόνισε το γατίσιο βλέμμα της με αποχρώσεις του μωβ και του μπορντό προσδίδοντας στο smokey look, καλοκαιρινή αίσθηση. Αυτές οι αποχρώσεις κολακεύουν ιδιαίτερα το καστανά μάτια ή τα μάτια με πράσινους υποτόνους.

Ποιο smokey look ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σας;

Τώρα που βρήκαμε την ιδανική απόχρωση για το καλοκαίρι, ας βρούμε και το ιδανικό σχήμα για τα μάτια μας.

Hooded μάτια

Τα hooded μάτια έχουν μία έξτρα στρώση δέρματος πάνω από το βλέφαρο, η οποία σκεπάζει την κόγχη και κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο “κλειστό”.  Στόχος εδώ, είναι είναι να δημιουργήσετε “χώρο” στο κινητό σας βλέφαρο. Οπότε καλό αποφύγετε τις ματ σκιές σε όλο το μάτι, οι οποίες θα κάνουν το βλέμμα σας να φαίνεται πιο βαρύ και καθοδικό.

Μικρά μάτια

Στο συγκεκριμένο σχήμα ματιών, το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτόχρωμες, shimmery σκιές. Ξεκινήστε λοιπόν με μία σκιά στο βλέφαρο, από τις βλεφαρίδες μέχρι την κόγχη, και στη συνέχεια εφαρμόστε μία λίγο πιο σκούρα, της ίδιας χρωματικής παλέτας μόνο στην κόγχη. Στη συνέχεια τραβήξτε την προς την εξωτερική γωνία για περισσότερο βάθος. Ολοκληρώστε το look με ένα αδιάβροχο eyeliner σε nude τόνους, το οποίο θα φωτίσει ακόμη πιο πολύ το βλέμμα σας. 

Αμυγδαλωτά μάτια

Για να τονίσετε το αμυγδαλωτό σχήμα των ματιών σας, πείτε ναι σε shimmery σκιές. Εφαρμόστε τες τόσο σε όλο το κινητό βλέφαρο όσο και κάτω από το μάτι κι έπειτα κάντε πολύ καλό blending με ένα φουντωτό πινέλο. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πετύχει το τέλειο σβήσιμο, αλλά και για να δώσετε ένα πιο smoky εφέ στο βλέμμα σας, μπορείτε να περάσετε λίγο bronzer στην κόγχη. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι για έξτρα ένταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ