Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το απόλυτο κορίτσι του καλοκαιριού. Της πηγαίνει πολύ και είναι η περίοδος που θα λέγαμε ότι ομορφαίνει ακόμα παραπάνω. Έτσι, λοιπόν, θα λέγαμε ότι το Instagram της είναι ένα συνεχές beauty inspo. Αυτή τη φορά, επικεντρωνόμαστε στα μαλλιά της και ένα καλοκαιρινό χτένισμα που θα κάνει lift στα χαρακτηριστικά σας.

Το εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα

Η Αριάνα Γκράντε θα μείνει γνωστή για την κρυστάλλινη φωνή της, αλλά και το signature χτένισμα της που χαρίζει ύψος και κάνει lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η απλή εκδοχή αυτού του hairstyle είναι το καλοκαιρινό χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα.

καλοκαιρινό χτένισμα

Η half up ponytail είναι μία κοριτσίστικη επιλογή ιδανική για τους θερινούς μήνες, αλλά και για να ανασηκώσετε τα χαρακτηριστικά σας. Πιάνοντάς τα μαλλιά σας έτσι δημιουργείτε το εφέ των foxy eyes,  χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε τον πλαστικό σας για νήματα. Μπορείτε να στερεώσετε τα μαλλιά είτε με ένα λαστιχάκι κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας, όπως έκανε η Χριστίνα Μπόμπα παραπάνω. Είτε να προσδώσετε μία πιο fancy και μοδάτη πινελιά με scrunchie.

καλοκαιρινό χτένισμα

5+1  συμβουλές για όμορφα και γερά μαλλιά

Φροντίστε να λούζεστε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, 1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά.

Να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί & βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες.

Χρησιμοποιείτε για το χτένισμα πηρούνα και όχι βούρτσα για να μην σπάνε οι τρίχες.

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτική κρέμα στις ρίζες των τριχών.

Να κάνετε μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα.

Μην κοιμάστε ποτέ με δεμένα μαλλιά, αλλά με λυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ