Τις πασχαλινές ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να τις περάσει σε κλίμα χαλάρωσης και ξεκούρασης στο Πόρτο Χέλι. Γέμισε μπαταρίες και μάλιστα υιοθέτησε και ένα διαχρονικό beauty tip που λειτουργεί πάντα στην επιδερμίδα σας.

Διαβάστε Επίσης: Η συμβουλή της Κατερίνας Καινούργιου για τους μαύρους κύκλους

Το beauty tip της Κατερίνας Καινούργιου είναι πάντα αποτελεσματικό

Σε αυτή την ολιγοήμερη ανάπαυλα, η Κατερίνα Καινούργιου αφιέρωσε στον εαυτό της 15ώρες ύπνου.

κατερίνα καινούργιου beauty tip

Αυτό είναι και ένα beauty tip που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και πάντα βοηθά τις λειτουργίες του δέρματος. Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας και για την ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών της επιδερμίδας. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο χρόνιος κακής ποιότητας ύπνος εντείνει τα σημάδια ενδογενούς γήρανσης. Οι οχτώ ώρες ύπνου είναι σημαντικό κομμάτι του lifestyle σας για την απόκτηση τέλειας επιδερμίδας. Όσο το σώμα μας ξεκουράζεται, η κυκλοφορία ενισχύεται, επιτρέποντας στο αίμα να μεταφέρει περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες στην επιδερμίδα. Πολλοί βασικοί δείκτες της υγείας της επιδερμίδας βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρικής διαίρεσης. Μετά από έναν άσχημο νυχτερινό ύπνο, η επιδερμίδα αποκτά θαμπή, γκρίζα όψη.

Πριν κοιμηθείτε:

Τα αλμυρά σνακ μπορεί να σας κάνουν να ξυπνήσετε πρησμένη το πρωί. Αυτό συμβαίνει επειδή οι τροφές που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι μπορεί να προκαλέσουν κατακράτηση υγρών, με αποτέλεσμα το γνωστό σου πρήξιμο.

Ένα ποτήρι κρασί μπορεί να σου φαίνεται χαλαρωτικό, είναι όμως πιο πιθανό να δεις το δέρμα σας αφυδατωμένο και με μεγάλους ορατούς πόρους στον καθρέφτη το επόμενο πρωί. Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ το βράδυ και πιείτε πολύ νερό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ