Η Φαίη Σκορδά τους τελευταίους μήνες είναι εμφάνως ανανεωμένη, δοκιμάζοντας νέες beauty προτάσεις. Μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή στην προσέγγιση της απέναντι στα look της. Κατά κύριο λόγο διαφοροποιεί τα μαλλιά της. Δοκιμάζει νέα trends από τα οποία μπορούμε να πάρουμε έμπνευση. Όπως, το πρόσφατο χτένισμα της Φαίης Σκορδά που την έδειξε 10 χρόνια μικρότερη.

Διαβάστε Επίσης: H μοντέρα εκδοχή γαλλικού μανικιούρ που δοκίμασε η Φαίη Σκορδά

Μπορεί ένα χτένισμα να σας δείξει πολύ μικρότερη;

Η απάντηση είναι «ΝΑΙ». Ο τρόπος που χτενίζουμε τα μαλλιά μας είναι πολύ σημαντικός για να διατηρήσουμε τη νεανικότητα μας ή ακόμα καλύτερα να της δώσουμε ένα boost. Το top knot της Φαίης Σκορδά,

φαίη σκορδά χτένισμα

σε αυτή την περίπτωση, μάς θύμισε πώς ένα τόσο απλό χτένισμα μπορεί να μας κάνει δείξουμε πιο fresh. Ένα ατημέλητο top knot ενισχύει πάντα τη νεανικότητα ενός look. Άλλωστε να μη ξεχνάμε ότι τα χτενίσματα που είναι πιασμένα στην κορυφή του κεφαλιού κάνουν ένα φυσικό lift στο πρόσωπο, τραβώντας απλώς τα μαλλιά. Κάπως, έτσι το χτένισμα σας θα σας δείξει 10 χρόνια μικρότερη.

Συμβουλές για να πετύχετε το τέλειο top knot

Όσο εύκολο και να δείχνει το top knot ως χτένισμα, χρειάζεται τη μαεστρία του. Τα μικρά tips που θα βρείτε παρακάτω θα σας φανούν σωτήρια.

  • Αντί να τυλίγετε τα μαλλιά σας  γύρω από τo λαστιχάκι, δοκιμάστε να τραβήξετε μέχρι τη μέση καθώς κάνετε την αλογοουρά, για ένα top με πλούσιο όγκο,
  • Εάν θέλετε να κάνετε το χτένισμά σας πιο φωτογραφήσιμο, τότε απλά αφήστε μερικά τουφάκια ελεύθερα στο μπροστινό μέρος, όπως η Φαίη Σκορδά , για να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ