Το κύμα ζέστης είναι το θέμα των ημερών. Πέρα από τις κλασσικές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε για να διατηρήσουμε τα επίπεδα της θερμοκρασίας του σώματος και υγρασίας στο ιδανικό, πρέπει να δείξουμε και ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά μας. Είναι μία εστία θερμότητας, ειδικά αν είναι μακριά. Αν δε ξέρετε πως να τα πιάσετε, τότε το αγαπημένο μας χτένισμα για τον καύσωνα έρχεται από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ιδανικό χτένισμα για τον καύσωνα πραγματοποιείται σε 5 λεπτά και το υιοθέτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν έχετε μακριά και πλούσια μαλλιά στις ζεστές ημέρες, η λύση βρίσκεται σε εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι κάθε πρωί, όσο λίγο χρόνο κι αν έχετε. Δικό μας αγαπημένο χτένισμα για τον καύσωνα αυτό που επέλεξε η Σταματίνα Τσιτμσιλή. Braided Ponytail, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι σούπερ κομψό και φινετσάτο, ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις ακόμη και στο γραφείο. Προσδίδει ένα twist στην κλασσική αλογοουρά.

η Σταματίνα Τσιμτσιλή με braided ponytail

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε δύο μόνο λαστιχάκια μαλλιών και μερικά μόνο λεπτά από το χρόνο σου, ενώ δεν απαιτεί και ιδιαίτερη επιδεξιότητα. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας στα μαλλιά σας μια leave in cream που θα τα τιθασεύσει από το φριζάρισμα. Στη συνέχεια μάζεψτέ τα σε μια ψηλή αλογοουρά την οποία θα στερεώσεις καλά με ένα σφικτό λαστιχάκι. Μόλις τη στερεώσετε, αρχίστε να πλέκετε μια κλασική πλεξίδα με το τμήμα της αλογοουράς σας και για το τελείωμά της χρησιμοποιήστε ένα μαύρο λαστιχάκι μαλλιών για να την στερεώσετε.

Διαβάστε Επίσης: Το νέο κύμα καύσωνα θα φτάσει τους 43 βαθμούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ