Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη βιώνουν τις ωραιότερες ημέρες της ζωής τους. Σχεδόν πριν ένα μήνα καλωσόρισαν στον κόσμο τα μωράκια τους. Η περίοδος της εγκυμοσύνης, συνήθως, συνοδεύεται από πλούσια μαλλιά, λαμπερά μαλλιά. Παρόλα, αυτά μετά τη γέννα παρατηρείται έντονη τριχόπτωση. Κάτι που δε φαίνεται να απασχολεί τη Χριστίνα Μπομπά αφού εξακολουθεί να διατηρεί τα μακριά μαλλιά της. Αν, είναι διακαής πόθος σας τα μακριά μαλλιά οι παρακάτω μάσκες μαλλιών θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας. Έτσι, κατά συνέπεια το κούρεμα δεν θα είναι επιτακτική ανάγκη.

Μάσκες μαλλιών για Ραπουνζέλ

Η μάσκα μαλλιών Keratin Vitality από τη Lorvenn περιέχει ένα προηγμένοσύστημα νέας τεχνολογίας με βάση μια ειδική κερατίνη. «Μιμείται» τις πρωτεΐνες στη φυσική σύνθεση της τρίχας και στοχεύει επιλεκτικά στα ταλαιπωρημένα σημεία της. Δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, δίνει σώμα στην τρίχα, αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της.

μάσκες μαλλιών για μακριά μαλλιώ

Η μάσκα μαλλιών L’Oreal Professionnel Serie Expert Pro Longer είναι μία επαγγελματική σύνθεση για την περιποίηση των μαλλιών με λεπτές άκρες που δεν μακραίνουν. Εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία FILLER-A100 και Amino Acid, η μάσκα Serie Expert Prolonger προσφέρει αναζογόνηση και ενδυνάμωση στην τρίχα, για μαλλιά άμεσα πιο δυνατά και πιο λαμπερά.

μάσκα μαλλιών

Η μάσκα μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair 7 σας προσφέρει μια θεραπεία ενυδάτωσης μέσω της απαλότητας και της επανόρθωσης που χαρίζει στα μαλλιά σας. Επίσης, περιέχει το λεγόμενο ” Pro-Repair Complex “, συνοδευόμενο από τρεις τύπους σιλικόνης – σχεδιασμένο για να επανορθώνει την τρίχα και να προσφέρει απαλότητα ακόμη και στις πιο κατεστραμμένες τούφες.

μάσκες μαλλιών

Η μάσκα μαλλιών Body&Strength χωρίς σιλικόνη με βιοτίνη + ροδόνερο Pantene Pro-V Miracles βοηθά τα μαλλιά σας να αντιστέκονται στη φθορά από το styling Περιέχει συστατικά περιποίησης, για να αποκτήσετε τα πυκνά και μακριά μαλλιά που επιθυμείτε.

μάσκες μαλλιών

Η μάσκα Gliss Supreme Length από τον Schwarzkopf δημιουργήθηκε έτσι ώστε να επανορθώνει τα μακριά μαλλιά και να τα προστατεύει από το σπάσιμο.

μάσκες μαλλιών για μακριά μαλλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ