Η κριτής του My Style Rocks παραδίδει μαθήματα styling και ταυτόχρονα μας μυεί σε beauty τάσεις. Το τελευταίο διάστημα η υφή που επιλέγει για τα χείλη της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι updated και ταυτόχρονα δείχνει ζουμερά τα χείλη.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το trend των lip gloss nails

Ζουμερά χείλη με το απόλυτο 90s beauty product

Το ματ εφέ στο μακιγιάζ απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Παρόλα αυτά, το clean girl κύμα που έφερε στη ζωή μας η Χέιλι Μπίμπερ μάς έκανε να καλωσορίσουμε νέες υφές. Για την ακρίβεια να επανακαλωσορίσουμε νέες υφές, όπως αυτή του lip gloss που μεσουρανούσε στα 90s. Έτσι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούσα πάντα super ενημερωμένη επιλέγει, πια, περισσότερες λαμπερές υφές για τα χείλη της. Μάλιστα, μάς αποδεικνύει ότι είναι η ιδανική πρόταση για πιο ζουμερά χείλη. Αν έχετε συνδέσει τα lip gloss μόνο με nude αποχρώσεις τα παρακάτω look θα σας διαψεύσουν.

Lip gloss σε κόκκινη απόχρωση

ζουμερά χείλη

Lip gloss σε φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση

ζουμερά χείλη

Lip gloss σε καφέ υποτόνους

ζουμερά χείλη

Lip gloss σε nude απόχρωση

ζουμερά χείλη

Τα lip gloss με χρώμα είναι κατάλληλα για ένα τέλειο μονοχρωματικό μακιγιάζ. Απλώνετε με τα δάχτυλα σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά και εύκολα και γρήγορα μπορείτε να αποκτήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. To lip gloss με χρώμα λειτουργεί ακριβώς όπως και το blush σε κρεμώδη μορφή. Μικρή ποσότητα διάφανου lip gloss είναι αρκετή για να τιθασεύσετε τα φρύδια σας. Αν αναμείξετε τη σκιά σε μορφή σκόνης ή κόμπακτ με το lip gloss αυτομάτως την μετατρέπετε σε κρεμώδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ