Το πρόσωπο της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ο ιδανικός καμβάς για καλοκαιρινό μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, η ίδια προτιμά τα φυσικά και κομψά make up looks. Δεν την έχουμε συνηθίσει με ακραίες επιλογές, αντιθέτως πάντα κινείται στους ίδιους τόνους. Τόνους που λατρεύουμε για το καλοκαίρι, τους bronze. Τους διαχειρίζεται με τον ιδανικό τρόπο. Το μακιγιάζ της παραπάνω φωτογραφίας είναι το αγαπημένο μας για αυτό και θα σας προτείνουμε τα τρία προϊόντα κλειδιά για να το επιτύχετε.

Ανακάλυψε το λάδι μαυρίσματος που χρησιμοποιεί η Αθηνά Οικονομάκου

Τρία βήματα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου

Ξεκινάμε από το bronzer. Το maxi bronzer από τη σειρά Fruit Explosion της Kiko Milano είναι το αγαπημένο του φετινού καλοκαιριού. Το ματ φινίρισμα και η φυσική ζεστή απόχρωση “Wild Sienna” είναι χαρακτηριστικά που τελειοποιούν το μακιγιάζ μας από το πρώτο πέρασμα.

Αθηνά Οικονομάκου μακιγιάζ

Συνεχίσουμε με το highlighter που, επίσης, θα προσδώσει την απόλυτα φυσική λάμψη και είναι το Liquid Strobing από Radiant Professional. Οι μικροπέρλες που περιέχει φωτίζουν φυσικά την επιδερμίδα, προσφέροντας λάμψη στο πρόσωπο. Λίγες σταγόνες στα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης και είστε έτοιμη.

Αθηνά Οικονομάκου καλοκαιρινό μακιγιάζ

Τέλος, έρχεται το ιδανικό κραγιόν για αυτή τη peachy nude απόχρωση. Το Rouge Dior Forever Liquid είναι σταθερό και το πρώτο υγρό κραγιόν του οίκου Dior. Η απόχρωση Forever Nude έχει κοραλλί υποτόνους και φωτίζει το χαμόγελο σας.

Αθηνά Οικονομάκου καλοκαιρινό μακιγιάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ